Request a Translation Quote:|086 4083 332
41 Dominick Street Lower, Dublin 1
Call Now Fast Service
Monday - Friday
10:00am - 05:00pm
41 Dominick Street Lower, Dublin 1

By /

Dacă tocmai ați absolvit Universitatea sau alte instituții de învățământ si intenționați să vă stabiliţi în Irlanda, vă recomandăm să aduceţi aceste documente oficiale cu dvs. si să traduceţi documentele dvs. educaționale aici, în Irlanda, pentru a fi valabile în faţa autorităţilor irlandeze. Acest lucru va putea fi foarte util în cazul în care aplicaţi pentru un loc de muncă sau în cazul în care doriţi să vă faceţi echivalarea sau validarea studiilor dvs. în Irlanda. Indiferent de motivul pentru care veţi avea nevoie de traducerea legalizată a documentelor dvs., noi suntem aici pentru a vă sprijini!

Într-adevăr, traducerea documentelor educaționale este foarte importantă si în același timp foarte utilă deoarece aceste documente mărturisesc cunoștințele și abilitățile dumneavoastră profesionale și de cele mai multe ori, agentiile de recrutare devin tot mai interesate să vadă aceste tipuri de documente, pentru că le permite să cunoască mai multe despre viitorul candidat. Acest lucru explică de ce trebuie să dăm importanță traducerii în limba engleză a documentelor educaționale, precum: diploma de licenţă sau diploma de master, suplimentul la  diploma de licenţă, diploma de bacalaureat, foaia matricolă, certificatul sau diploma de calificare profesională, etc.

Compania noastra de traduceri, Mainstream Translations, are experienţă în domeniul traducerilor și cunoaște perfect importanța unei traduceri corecte a documentelor educaționale. De aceea vă garantam un serviciu de calitate atunci când vine vorba de  traducerea legalizată a documentelor dumneavoastră! Datorită echipei noastre profesionale, putem traduce documentele educaționale rapid și la un preț foarte accesibil, deoarece suntem experți în acest tip de traducere. Pentru noi, traducerea corectă si legalizată a certificatelor de învățământ este de mare importanță deorece, așa cum bine știm, poate deschide uși pentru viitorul nostru. În cazul în care doriţi să aveţi studiile făcute în ţară recunoscute aici, în Irlanda, noi vă putem oferi, de asemenea, si o copie legalizată a diplomei originale sau a suplimentului la  diploma si a certificatelor de învățământ, deoarece lucrăm în strânsă colaborare cu avocați și notari irlandezi care sunt întotdeauna pregătiţi să ne ajute atunci când este vorba de proceduri de legalizare și certificare. Mai mult decât atât, noi lucrăm numai cu traducători autorizați, astfel încât puteţi fi sigur că traducerea documentului dvs. este în mâini bune.

În plus, vă garantam cele mai mici preturi de pe piață, fără a lăsa afară eficiența și calitatea serviciilor prestate. Contactati-ne acum si echipa noastră experimentată va fi încântată să vă asiste! Dacă aveți nevoie de o estimare a costului traducerii, vă rugăm să ne trimiteti mai întâi un e-mail la: office@mainstreamtranslations.com sau să ne contactaţi telefonic la: 086 408 3332 sau 01 6706333.

 


Free quote in minutes!

1. Send the document(s) via email
2. Required language(s)
3. Simple or certified translation
Email: office@mainstreamtranslations.com

UPLOAD

“Great experience from start to finish. Everyone that I dealt with was friendly and professional. Reliable and reasonable. I highly recommend them.”

Charlotte - July 12, 2017