Request a Translation Quote:|086 4083 332
41 Dominick Street Lower, Dublin 1
Call Now Fast Service
Monday - Friday
10:00am - 05:00pm
41 Dominick Street Lower, Dublin 1

By /

De cele mai multe ori, un divorț este sfârșitul unei perioade și începutul alteia. Dacă, spre exemplu, doriţi să vă recăsătoriţi, să faceţi dovada că v-aţi schimbat numele în urma divorţului sau să aplicaţi pentru alocaţia copilului aici în Irlanda, veţi avea nevoie de traducerea legalizată a certificatului de divorț sau a hotărârii judecătoresti. Ȋn cazul în care vă grăbiţi si vă trebuie aceste documente traduse cât mai curând posibil, puteți conta pe Mainstream Translations și vom livra traducerea dvs. la timp. Compania noastră și echipa sa de profesionisti furnizează servicii de traducere rapide și profesionale la cel mai mic preţ posibil. Traducerea legalizată a certificatului de divorț sau a hotărârii judecătoresti este una din specialitatile noastre. Suntem experți în traducerea documentelor legale și odată ce documentul este tradus, îl vom certifica cu ștampila, sigiliul și pagina de certificare a companiei noastre. Vom face tot ce ne stă in putiinţă pentru a  vă oferi o traducere certificată, rapidă și precisă  a documentelor dvs. la cel mai mic cost posibil. Experiența noastră în domeniul traducerilor și abilitățile noastre vă vor face viața mai ușoară atunci când aveţi nevoie de un serviciu de traducere rapid și eficient. Vom avea mare grijă atunci când vom face traducerea documentului de divorț deoarece suntem conștienți de faptul că acesta este un document de valoare și cuprinde minute ale hotărârii judecătorești care explică diferitele cauze și consecinţe ale divorțului.

De asemenea, noi vă putem oferi si o copie legalizată sau conformă cu originalul a documentului propriu-zis, dacă acest lucru este necesar, deoarece lucrăm în strânsă colaborare cu avocați și notari irlandezi care sunt întotdeauna pregătiţi să ne ajute atunci când este vorba de proceduri de legalizare și certificare. Mai mult decât atât, noi lucrăm numai cu traducători autorizați, astfel încât puteţi fi sigur că traducerea documentului dvs. este în mâini bune.

În plus, vă garantam cele mai mici preturi de pe piață, fără a lăsa afară eficiența și calitatea serviciilor prestate. Contactati-ne acum si echipa noastră experimentată va fi încântată să vă asiste! Dacă aveți nevoie de o estimare a costului traducerii, vă rugăm să ne trimiteti mai întâi un e-mail la: office@mainstreamtranslations.com sau să ne contactaţi telefonic la: 086 408 3332 sau 01 6706333.


Free quote in minutes!

1. Send the document(s) via email
2. Required language(s)
3. Simple or certified translation
Email: office@mainstreamtranslations.com

UPLOAD

“Great experience from start to finish. Everyone that I dealt with was friendly and professional. Reliable and reasonable. I highly recommend them.”

Charlotte - July 12, 2017