Request a Translation Quote:|086 4083 332
41 Dominick Street Lower, Dublin 1
Call Now Fast Service
Monday - Friday
10:00am - 05:00pm
41 Dominick Street Lower, Dublin 1

By /

Certificatele de naștere sunt o dovadă a existenței, originii și cetățeniei noastre, astfel fiind documente legale de mare importanţă. De cele mai multe ori aveţi nevoie de certificatele de naștere traduse sau de traducerea legalizată a certificatului de naștere pentru anumite proceduri administrative, cum ar fi: căsătoria civilă în Irlanda sau interviuri pentru căsătorie, în cazul în care doriți să aplicaţi pentru cetățenia irlandeză sau pentru pasaportul irlandez, după ce aţi primit certificatul irlandez de naturalizare, etc. Deoarece aceste documente legale sunt foarte importante, vă puteți baza deplin pe noi si vă vom oferi o traducere corectă si legalizată a certificatului dvs. de naștere. Dat fiind că, un certificat de naștere este un privilegiu, deoarece vă protejează și vă dă drepturi personale in stat (pentru asistență medicală, consiliul municipal, alocații familiale și multe altele), puteți avea încredere în noi, deoarece avem experienţă în domeniu și am oferit deja serviciile noastre de traducere de mulți ani in Irlanda. Pentru că fiecare client este unic, ne adaptăm munca noastră la specificul nevoilor dumneavoastră. Astfel încât, dacă vă grăbiţi si vă trebuie acest document tradus cât mai curând posibil, în câteva minute sau aceeasi zi, puteți conta pe Mainstream Translations și vom livra traducerea dvs. la timp. Compania noastră și echipa sa de profesionisti furnizează servicii de traducere rapide și profesionale la cel mai mic preţ posibil – 20 EUR cu tot cu legalizare. Traducerea legalizată a certificatului de naștere este una din specialitatile noastre. Suntem experți în traducerea documentelor legale și odată ce documentul este tradus, îl vom certifica cu ștampila, sigiliul și pagina de certificare a companiei noastre. Vom face tot ce ne stă in putiinţă pentru a  vă oferi o traducere certificată, rapidă și precisă  a documentelui dvs. la cel mai mic cost posibil. Experiența noastră în domeniul traducerilor și abilitățile noastre vă vor face viața mai ușoară atunci când aveţi nevoie de un serviciu de traducere prompt și eficient. Vom avea mare grijă atunci când vom face traducerea documentului dvs. deoarece suntem conștienți de faptul că acesta este un document de valoare și cuprinde detalii importante despre dvs.

De asemenea, noi vă putem oferi si servicii de supralegalizare cu Apostila de la Haga în cazul în care aveţi un certificat de naștere sau căsătorie irlandez pe care doriţi sa-l transcrieţi în registrele de stare civilă din România. Dacă aplicaţi pentru cetățenia irlandeză sau pentru pasaportul irlandez, dat fiind călucrăm în strânsă colaborare cu avocați și notari irlandezi care sunt întotdeauna pregătiţi să ne ajute atunci când este vorba de proceduri de legalizare și certificare, putem să vă furnizăm copii legalizate ale documentelor dvs. sau conforme cu originalul. Mai mult decât atât, noi lucrăm numai cu traducători autorizați, astfel încât puteţi fi sigur că traducerea documentului dvs. este în mâini bune.

În plus, vă garantăm cele mai mici preturi de pe piață, fără a lăsa afară eficiența și calitatea serviciilor prestate. Contactati-ne acum si echipa noastră experimentată va fi încântată să vă asiste! Dacă aveți nevoie de o estimare a costului traducerii, vă rugăm să ne trimiteti mai întâi un e-mail la: office@mainstreamtranslations.com sau să ne contactaţi telefonic la: 086 408 3332 sau 01 6706333.


Free quote in minutes!

1. Send the document(s) via email
2. Required language(s)
3. Simple or certified translation
Email: office@mainstreamtranslations.com

UPLOAD

“Great experience from start to finish. Everyone that I dealt with was friendly and professional. Reliable and reasonable. I highly recommend them.”

Charlotte - July 12, 2017