Request a Translation Quote:|086 4083 332
41 Dominick Street Lower, Dublin 1
Call Now Fast Service
Monday - Friday
10:00am - 05:00pm
41 Dominick Street Lower, Dublin 1

By /

Căsătoria este un moment foarte unic. Din acest motiv, Mainstream Translations ar putea să vă ajute în cazul în care aveţi nevoie de un translator sau interpret roman pentru interviul de căsătorie sau pentru ceremonia civilă și am fi foarte încântați să vă oferim serviciile noastre de interpretariat. Translatorii certificati sunt adesea necesari pentru interviurile de căsătorie sau de ceremonie civilă, atunci când cel puțin o persoană din cuplu nu este vorbitoare de limba engleză. Pentru că am participat de mai multe ori la acest tip de evenimente, știm cât de important este a avea un translator cu tine pentru un interviu de căsătorie și ne adaptăm munca noastră la nevoile specifice fiecarui client.

Oferim serviciile noastre de interpretariat în mai multe limbi straine, nu doar in limba română și echipa noastră profesională de traducători si interpreți are experiență în acest domeniu de foarte mulți ani. Preturile noastre sunt printre cele mai mici în Irlanda, și odată ce ați rezervat un translator cu noi, veți fi cu siguranta mulțumit de serviciile prestate de noi și de contribuția pe care o vom aduce evenimentului dvs. Mainstream Translations dispune de o echipa serioasa de interpreți și traducători și vă garantăm că echipa noastră de traducători și interpreți va oferi o muncă profesională și de calitate cand vine vorba de interviuri si ceremonii de casatorie civila. În cazul în care aveți nevoie de o traducere a certificatului de căsătorie, va garantam o traducere profesionala la cel mai mic cost posibil. Mai mult decat atat echipa noastra de traducători profesionisti recunoaste importanta si statutul juridic al certificatului dumneavoastră de căsătorie, și vă va oferi un serviciu de calitate. Suntem specializati în traducerea documentelor personale și oferim servicii de traducere chiar si in aceeasi zi pentru certificatele de nastere si certificatele de căsătorie si vă asiguram că veți primi de la noi o traducere legalizată a documentului recunoscută de către toate autoritățile irlandeze. De asemenea, noi vă putem oferi si servicii de supralegalizare cu Apostila de la Haga în cazul în care aveţi un certificat de naștere sau căsătorie irlandez pe care doriţi sa-l transcrieţi în registrele de stare civilă din România. Dacă aplicaţi pentru cetățenia irlandeză sau pentru pasaportul irlandez, dat fiind călucrăm în strânsă colaborare cu avocați și notari irlandezi care sunt întotdeauna pregătiţi să ne ajute atunci când este vorba de proceduri de legalizare și certificare, putem să vă furnizăm copii legalizate ale documentelor dvs. sau conforme cu originalul. Mai mult decât atât, noi lucrăm numai cu traducători autorizați, astfel încât puteţi fi sigur că traducerea documentului dvs. este în mâini bune.

În plus, vă garantam cele mai mici preturi de pe piață, fără a lăsa afară eficiența și calitatea serviciilor prestate. Contactati-ne acum si echipa noastră experimentată va fi încântată să vă asiste! Dacă aveți nevoie de o estimare a costului vă rugăm să ne trimiteti mai întâi un e-mail la: office@mainstreamtranslations.com sau să ne contactaţi telefonic la: 086 408 3332 sau 01 6706333.


Free quote in minutes!

1. Send the document(s) via email
2. Required language(s)
3. Simple or certified translation
Email: office@mainstreamtranslations.com

UPLOAD

“Great experience from start to finish. Everyone that I dealt with was friendly and professional. Reliable and reasonable. I highly recommend them.”

Charlotte - July 12, 2017