Request a Translation Quote:|086 4083 332
41 Dominick Street Lower, Dublin 1
Call Now Fast Service
Monday - Friday
10:00am - 05:00pm
41 Dominick Street Lower, Dublin 1

By /

Traducerea Diplomei de Licenţă sau Master

Fie că doriți să studiati în străinătate sau să lucrati în străinătate, o traducere legalizata a diplomei de Licenţă sau de Master sau a foii matricole educaționale este adesea necesara în scopul recunoasterii calificarii dumneavoastre în Irlanda sau Marea Britanie. De aceea, în cazul în care aveți nevoie sa traduceti diploma dvs sau orice alte documente din româna in engleza vom fi încântați să vă ajutam oferindu-vă o traducere autorizată a documentelor dvs. pe care o veti putea folosi oriunde in Irlanda fiind acceptata de toate autoritatile. Traducerea documentelor din româna in engleza este extrem de importanta deoarece aceasta justifică calificarea dvs personala și cunoștințele si abilitățile dobândite în țara de origine. Cu Mainstream Translations, o companie lider în traducerea de documente, traducerea legalizată a diplomei dvs. în limba engleză este în mâini bune, deoarece este efectuată de către traducători romani autorizați si cu experiență in domeniu. Acesta este motivul pentru care puteți avea încredere în calitatea și acuratețea traducerii noastre.
Profesionalismul nostru este cheia noastra de succes. Avem o vastă experiență în furnizarea serviciilor de traduceri legalizate in Irlanda. De asemenea, in cazul în care doriti să aveti studiile dvs recunoscute aici, sau doriti sa vă ȋnregistrati la Nursing Board ȋn Irlanda, va putem oferi, dat fiind călucrăm în strânsă colaborare cu avocați și notari irlandezi care sunt întotdeauna pregătiţi să ne ajute atunci când este vorba de proceduri de legalizare și certificare, copii legalizate ale documentelor dvs. sau conforme cu originalul.

În plus, vă garantam cele mai mici preturi de pe piață, fără a lăsa afară eficiența și calitatea serviciilor prestate. Contactati-ne acum si echipa noastră experimentată va fi încântată să vă asiste! Dacă aveți nevoie de o estimare a costului vă rugăm să ne trimiteti mai întâi un e-mail la: office@mainstreamtranslations.com sau să ne contactaţi telefonic la: 086 408 3332 sau 01 6706333.


Free quote in minutes!

1. Send the document(s) via email
2. Required language(s)
3. Simple or certified translation
Email: office@mainstreamtranslations.com

UPLOAD

“Great experience from start to finish. Everyone that I dealt with was friendly and professional. Reliable and reasonable. I highly recommend them.”

Charlotte - July 12, 2017