Request a Translation Quote:|086 4083 332
41 Dominick Street Lower, Dublin 1
Call Now Fast Service
Monday - Friday
10:00am - 05:00pm
41 Dominick Street Lower, Dublin 1

By /

Mainstream Translations oferă servicii de traducere de materiale scrise și servicii de interpretariat din română în engleză, si nu numai. Printre clientii nostri se numără atât persoane fizice, cât și mari companii din Irlanda. Putem face traduceri din orice limbă, inclusiv: engleză, franceză, arabă, spaniolă, italiană, portugheză, germană, română, maghiară, poloneză, rusă, limbi est-europene și multe altele.

Cu compania noastră puteti traduce orice fel de document, inclusiv texte științifice, academice, tehnice, juridice, medicale, literare, etc. Procesul nostru de expertiză și de control al calității vă asigură că toate traducerile efectuate de noi sunt precise, livrate întotdeauna la timp și la un preț accesibil. Echipa noastră cuprinde traducători nativi de înaltă calificare care posedă cunoștințele culturale, sociale și tehnice pentru a vă oferi o traducere legalizată, exactă și profesională.

Vom selecta cei mai buni traducători autorizati care sunt familiarizați cu terminologia actuală în domeniu pentru a vă oferi cea mai bună calitate a traducerii.

Preturile noastre sunt foarte accesibile si pornesc de la 20 € pentru traducerea legalizată a unui document. Unele texte și documente sunt taxate individual în functie de complexitatea lor. Dacă aveți nevoie de o estimare exactă a traducerii dvs., nu ezitati sa ne contactati pentru un cost estimativ gratuit, iar dacă vă știți deja bugetul alocat, vom accepta de multe ori sugestii rezonabile!

Oferim traduceri low-cost și în acelasi timp profesionale, precum:

– Traduceri autorizate de certificate de nastere, diplome, certificate medicale, etc.;

– Traduceri de documente legale precum sentinte de divort sau decizii judecatoresti;

– Traduceri autorizate specializate;

– Traducere și localizare a site-ului.

Mainstream Translations garanteaza:

  • Traduceri rapide și oficiale
  • Preturi foarte ieftine
  • Un serviciu profesional

Pentru un cost estimativ al traducerii dvs, pentru a plasa o comandă sau pentru a solicita mai multe informații despre serviciile noastre de traducere, va rugăm să ne contactati prin e-mail la: office@mainstreamtranslations.com sau să ne dati un telefon la : 086 408 3332 (mobil), 01 6706333 (fix).


Free quote in minutes!

1. Send the document(s) via email
2. Required language(s)
3. Simple or certified translation
Email: office@mainstreamtranslations.com

UPLOAD

“Great experience from start to finish. Everyone that I dealt with was friendly and professional. Reliable and reasonable. I highly recommend them.”

Charlotte - July 12, 2017