Request a Translation Quote:|086 4083 332
41 Dominick Street Lower, Dublin 1
Call Now Fast Service
Monday - Friday
10:00am - 05:00pm
41 Dominick Street Lower, Dublin 1

By /

Daca aveti nevoie de traducerea legalizata a documentelor dumneavoastra, atunci ati ajuns la locul potrivit! Mainstream Translation Services oferă traduceri legalizate la cele mai competitive preturi din Irlanda, având ani de experienta în traducerea de documente din si în limba română. Toate traducerile legalizate oferite de Mainstream Translation Services vor fi acceptate de către orice institutie din Irlanda și sunt efectuate în cel mai scurt timp posibil de catre traducatori romani autorizati si experimentati.

Mainstream Translation Services efectuează traducerea legalizată a urmatoarelor documente:

– Diplome si transcripturi scolare

– Certificate de Cazier judiciar

– Adeverinte medicale

– Certificate de naștere

– Certificate de căsătorie

– Certificate de deces

– Acte de divort sau sentinte judecatoresti

– Permise de conducere

– Carti de identitate a vehiculului

– Scrisori de referinta, etc.

In cazul in care aveți nevoie sa traduceti mai multe documente, Mainstream Translation Services ofera un discount considerabil.

Dacă nu aveți timp sa vizitați biroul nostru de traduceri sau daca locuiti in afara Dublin-ului puteți să ne trimiteți documentele pe care trebuie sa le traduceti prin poșta inregistrata sau, mai simplu, puteti scana documentele respective si sa ni le trimiteti prin e-mail si veti primi un raspuns imediat. 

Pe langa servicii de traducere legalizata a documentelor, Mainstream Translation Services ofera și servicii de interpretariat,  servicii de apostilare a documentelor, legalizari notariale sau de catre avocat, asistenta in aplicatia pentru cetatenia irlandeza, procuri si imputerniciri atat pentru Romania, cat si pentru Republica Moldova.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați telefonic la: 01 670 6333 – 086 408 3332 sau sa ne faceti o vizita la biroul nostru din 62 Dame Street, Dublin 2.

 

 

 

 


Free quote in minutes!

1. Send the document(s) via email
2. Required language(s)
3. Simple or certified translation
Email: office@mainstreamtranslations.com

UPLOAD

“Great experience from start to finish. Everyone that I dealt with was friendly and professional. Reliable and reasonable. I highly recommend them.”

Charlotte - July 12, 2017