Request a Translation Quote:|086 4083 332
41 Dominick Street Lower, Dublin 1
Call Now Fast Service
Monday - Friday
10:00am - 05:00pm
41 Dominick Street Lower, Dublin 1

By /

Mainstream Translations ofera servicii complete de traducere pentru clienți de toate naționalitățile. Deoarece colaboram indeaproape cu sute de traducători autorizati, acest lucru ne permite să oferim servicii de traducere intr-o gama variată de specialități. Acestea includ traduceri pentru urmatoarele domenii: medicină, industria farmaceutică, drept (contracte, hotarari judecatoresti, sentinte de divort, certificate, procuri notariale, etc), literatură (publicații, cărți, broșuri, biografii, scrisori personale) inginerie si constructii, finanțe și protecția mediului …
Mainstream Translations este mereu la dispozitia dvs pentru a procesa traducerea documentelor dumneavoastră. Veți găsi in noi un partener de incredere, flexibil si profesional care vă va oferi traduceri legalizate la un cost foarte avatajos.
Când vine vorba de servicii de traducere în limbă engleză, traducătorii noștri profesioniști si cu experiență în vaste domenii pot face față oricarei provocări! Baza noastră de date este formată din oameni care sunt experți în unul sau mai multe domenii de traducere, și traducătorii noștri autorizati traduc mereu în limba lor maternă.
Compania noastra de traduceri a acumulat o vastă experiență în îndeplinirea cerințelor specifice pentru producerea de înaltă calitate si cost redus de traduceri in domeniul tehnic, juridic, medical, farmaceutic, financiar, comercial si nu numai. Fiecare membru al echipei noastre profesionale de traducatori a trecut printr-o evaluare lingvistică riguroasa si imbina educația, formarea profesională și expertiza în disciplinele de specialitate, astfel încât să fie în măsură să garanteze o traducere impecabila de fiecare dată.
Daca sunteți în căutarea unor servicii de traducere ieftine si in acelasi timp de inalta calitate, atunci trebuie sa apelati chiar acum la serviciile de traducere ale agentiei noastre!
Mainstream Translations oferă servicii de traducere de documente de calitate superioară in întreaga lume, prin combinarea de procese raționalizate și suport client de neegalat în timpul procesului, și toate acestea la cel mai mic pret. Firma noastra de traduceri de documente lucrează în strânsă colaborare cu clientul pentru a intelege pe deplin nevoile sale de traducere a documentelor si pentru a livra un produs atât local, cât și internațional după asteptările clientului.
Majoritatea proiectelor de traduceri si documentele pe care le traducem zilnic includ:
Traducerea Certificatului de Nastere si  a Certificatului de Căsătorie, Traducerea Diplomei sau a Calificării profesionale, Traducerea Adeverintei de venit, Traducerea poliței de asigurare, CV-uri.
Brosuri de Marketing
Documente medicale
Ghiduri tehnice
Catalog de servicii
Manual de Instrucțiuni
Constatări și rapoarte fiscale
Scrisori și corespondență in afaceri si domeniul juridic, si aici includem:
– Traducerea de contracte de vânzare-cumpărare,
– Traducerea de contracte de proprietate,
– Traducerea actelor de proprietate
– Traducerea contractelor de construcții,
– Traducere contractului de muncă,
– Traduceri de aprovizionare marfa en-gros,
– Traducerea extrasului de cont,
– Traducerea de declaratii de venit,
– Traducerea de bilanțuri,
– Traducerea de planuri de marketing,
– Traducerea declarațiilor anuale,
– Traducerea de certificate de încorporare,
– Traducerea de articole de asociere
– Traducerea actelor de parteneriat,
– Traducerea documentelor tranzacționale,
– Traducerea certificatului de înfiintare firme sau asociații,
– Traducerea rapoartelor de salarizare – P60
– Traducerea de garanții de calitate,
– Traducerea licenței pentru software,
– Traducere de polițe de asigurare și multe altele

În plus, va garantam cele mai mici preturi de pe piata, fără a lăsa afară eficiența și calitatea serviciilor prestate, și oferim servicii de traducere prompte într-o gamă largă de limbi, cum ar fi: arabă, bulgară, chineză, croată, cehă, olandeză , estonă, flamandă, franceză, germană, maghiară, italiană, japoneză, latină, letonă, lituaniană, norvegiană, poloneză, portugheză, română, rusă, sârbă, spaniolă, suedeză, bengali, ucraineană, etc.

De asemenea, noi vă putem oferi si o copie legalizată sau conformă cu originalul a documentului propriu-zis, dacă acest lucru este necesar, deoarece lucrăm în strânsă colaborare cu avocați și notari irlandezi care sunt întotdeauna pregătiţi să ne ajute atunci când este vorba de proceduri de legalizare și certificare. Mai mult decât atât, noi lucrăm numai cu traducători autorizați, astfel încât puteţi fi sigur că traducerea documentului dvs. este în mâini bune.

Contactați-ne acum la: office@mainstreamtranslations.com sau sunati la: 086 408 3332 – 016706333 pentru a solicita o ofertă de traducere a documentului dvs. sau dacă doriți să primiți mai multe informații despre serviciile noastre de traducere.


Free quote in minutes!

1. Send the document(s) via email
2. Required language(s)
3. Simple or certified translation
Email: office@mainstreamtranslations.com

UPLOAD

“Great experience from start to finish. Everyone that I dealt with was friendly and professional. Reliable and reasonable. I highly recommend them.”

Charlotte - July 12, 2017