Request a Translation Quote:|086 4083 332
41 Dominick Street Lower, Dublin 1
Call Now Fast Service
Monday - Friday
10:00am - 05:00pm
41 Dominick Street Lower, Dublin 1

By /

Irlanda este în prezent un paradis sigur pentru muncitorii din lumea întreagă. După ce a trecut printr-o criză severă, Irlanda oferă mii de noi locuri de muncă și oportunități acum mai mult ca niciodată. În fiecare zi vedem acest fenomen, deoarece cei mai multi dintre clienții noștri sunt tineri străini care caută primul lor loc de muncă în Irlanda.

După o ofertă de succes, birocrația de multe ori vine în joc si veti avea de cele mai multe ori nevoie de traducerea documentelor dvs. Fie ca aveti nevoie sa traduceti Diploma dvs de Bacalaureat, Licenta sau Master, agentia noastră de traduceri, Mainstream Translations, vă oferă servicii de traduceri legalizate în cel mai scurt timp posibil si la un preţ foarte rezonabil. Dispunem de oameni calificați în mai multe domenii, juridic, tehnic si medical si avem traducători autorizati cu cunoștințe în domeniul dumneavoastră de studiu.

Un alt pas important când vă stabiliti în Irlanda este legătura cu autoritățile irlandeze. Aici, vă putem asista în traducerea convorbirii dvs. cu oficialii irlandezi sau în aplicarea pentru numărul PPS (numărul necesar în fiecare operațiune administrativă în Irlanda, inclusiv servicii publice) sau atunci când doriti să deschideti un cont bancar. Cu cele mai bune prețuri de pe piață, utilizarea serviciilor noastre va accelera cu siguranţă procesul dvs. de integrare si veţi începe să câștigați bani în Irlanda.

Pe de altă parte, Mainstream Translations oferă un veritabil suport dacă doriți să vă căsătoriţi în Irlanda, interpreții noștri experimentați vă pot ajuta să completați toate actele și să vă înlesnească comunicarea cu ofițerul de la Oficiul Registrului de stare civilă. Vă putem oferi traduceri autorizate pentru toate documentele necesare, cum ar fi certificate de naștere, de căsătorie, de divorţ, diplome de calificare profesională, de licenţă sau de master, etc.

Mai mult decât atât, știm cum să vă ajutăm atunci când este timpul pentru a deveni cetățeni irlandezi. Printre partenerii nostri, se numeră numerosi avocați – fiecare specializat într-o anumită zonă de expertiză – ceea ce ne permite să oferim un serviciu complet si professional când vine vorba de aplicația pentru cetățenia irlandeză. Ceea ce este cel mai important este că avem o experiență vastă si rezultate garantate în acest domeniu, lucru atestat de clienţii nostrii care ne recomandă mereu serviciile.

În ceea ce priveste serviciile noastre de traducere, acestea sunt disponibile în mai multe limbi, inclusiv: franceză, spaniolă, germană, italiană, portugheză, olandeză, rusă, poloneză, ucraineană, română, maghiară, cehă, sârbă, croată, bulgară, estoniană, letonă, arabă, chineză, etc.

Pentru mai multe informații, vă asteptăm cu drag să ne vizitati la sediul firmei noastre situat la nr. 62, Dame Street, în apropiere de primăria Dublin. De asemenea, puteți să ne contactați prin telefon la: 086 408 3332 sau 01 670 6333 sau prin e-mail la : office@mainstreamtranslations.com


Free quote in minutes!

1. Send the document(s) via email
2. Required language(s)
3. Simple or certified translation
Email: office@mainstreamtranslations.com

UPLOAD

“Great experience from start to finish. Everyone that I dealt with was friendly and professional. Reliable and reasonable. I highly recommend them.”

Charlotte - July 12, 2017